Η εταιρεία

Η GREEFOS είναι μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως σε τομείς Τροφίμων και Ζωοτροφών. Ιδρύθηκε το 2003 με την αρχή της καθιέρωσης μακροχρόνιων συνεργασιών με τους προμηθευτές της και με την κάλυψη των αναγκών των πελατών της με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Με την πάροδο των χρόνων, η GREEFOS κατάφερε να εισέλθει και να εδραιωθεί, λειτουργώντας μέσω κατάλληλων εγκαταστάσεων αποθήκευσης και διανομής σε ορισμένες από τις πιο στρατηγικές τοποθεσίες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Από αυτές τις εγκαταστάσεις η εταιρεία μας προμηθεύει όλα τα προϊόντα της απευθείας σε βιομηχανίες τροφίμων, ζωοτροφών και χονδρέμπορους.

Η εταιρεία είναι υπερήφανη για τις διεθνείς συνεργασίες της και συνεργάζεται επιτυχώς με μεγάλες διεθνείς εταιρείες για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
coverhome

Η φιλοσοφία μας

Η GREEFOS βασίζεται στον προσανατολισμό της καινοτομίας στην αγορά. Ένα συνεχές κομμάτι αυτής της στόχευσης είναι ο συνεργατικός χαρακτήρας που μας διακρίνει και μας επιτρέπει να δημιουργούμε αξίες μέσω της αδιάλειπτης επικοινωνίας αφενός με τους πελάτες, αφετέρου με τους προμηθευτές μας.

  • Στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον έχουμε την ευθύνη να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ως εκ τούτου, τους ενημερώνουμε συνεχώς και γνωρίζουμε θέματα που αφορούν την ποιότητα, τη διαθεσιμότητα, την τιμολόγηση και την ανάπτυξη της αγοράς.
  • Σεβόμαστε τους υπαλλήλους μας. Προκειμένου να προωθήσουμε την ανάπτυξη μας, εκπαιδεύουμε διαρκώς το προσωπικό μας, γεγονός που τους ωθεί να συμβάλλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης της αξίας της επιχείρησής μας.

Διακρινόμαστε από αυστηρή αποφασιστικότητα σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των εργαζομένων μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ύψιστη ποιότητα στις εργασιακές μας σχέσεις.

Η ηθική μας.

Η ευθύνη μας έναντι των πελατών μας είναι να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα μας πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Εξ ου και επικεντρώνουμε ρητά την προσοχή μας στην προμήθεια των προϊόντων, στην ποιότητα τους, στην ασφάλεια και την αξιοπιστία των διαδικασιών μας και στις πληροφορίες που παρέχουμε σχετικά με τις διατροφικές προδιαγραφές τους.

Οι στόχοι μας

Με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, εργαζόμαστε τώρα για τις επόμενες φάσεις ανάπτυξης για την εταιρεία μας. Ένα από τα δυνατά μας σημεία είναι η ικανότητά μας να καινοτομούμε και έτσι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες μας. Επιδιώκουμε να γίνουμε μια πραγματικά διεθνής εταιρεία, δίνοντας συγχρόνως έμφαση στις τοπικές ανάγκες των πελατών μας.

Οι αξίες μας

Υπευθυνότητα
Άριστη εξυπηρέτηση πελατών
Έγκαιρη διαθεσιμότητα των προϊόντων
Άριστη ποιότητα
Μεγάλο εύρος προϊόντων